Online licitálás az élő árverés ideje alatt 
Regisztráció  

Amennyiben Ön online szeretne licitálni az aukción, kérjük regisztráljon legkésőbb 24 órával az esemény kezdete előtt az alábbi felületen: 
https://www.viragjuditgaleria.com/hu/log
A regisztrációt követően megerősítő e-mailt kap, az abban található linkre kattintva tud bejelentkezni.
Bejelentkezés  

Amennyiben már regisztrált és megerősítő e-mailt is kapott, a bejelentkezés gombbal tud belépni az online licitáláshoz az aukciós felületre: 
https://www.viragjuditgaleria.com/hu/log
A bejelentkezés után az élő aukció menüpontra kattintva követheti november 24-én 20.00 órától az árverés élő közvetítését, és az esemény alatt ugyanezen a felületen tud licitálni is. 
Tudnivalók az online licitálásról
  • Az online aukciós felület az aukció sorrendjében mutatja az egyes tételek fotóját, a tétel aktuális árát, és a következő licitlépcsőt. 
  • A kiválasztott tétel alatt elhelyezett Licitálás gombra kattintva tud ajánlatot tenni. 
  • Abban az esetben, ha Ön adta a legmagasabb ajánlatot, a rendszer zöld gombbal jelzi Önnek, hogy Öné a nyertes licit. Azonban abban a pillanatban, ha Önt túllicitálják, a rendszer piros gombbal jelez. Ekkor lehetősége van a további licitre. 
  • A tétel leütése előtt a rendszer még egy utolsó, csöngetés formájában hallható figyelmeztetést fog Önnek küldeni. 
  • A képernyő bal oldalán Ön nyomon követheti a licitek alakulását, azaz, hogy a további licitek a teremből, vagy online formában érkeznek-e. 
  • A képernyő jobb oldalán pedig az árverés vezetőjét fogja látni az élő közvetítés videóján. 
 
Az aukciós licitáló felületen minden valós időben történik! Ahogy a fenti linken is látszik, ugyanazon az oldalon, ugyanabban az ablakban látható az online licitáló felület és azon belül videón az árverés élő közvetítése. Az élő közvetítés lejátszásához Windows 8 vagy 10 alatt futó Google Chrome programot és minimum 4 Mbit/sec sebességű internetet javaslunk. Ennél gyengébb internet sebesség esetén az élő kép és hang csúszhat. Ez esetben javasoljuk a videó kikapcsolását.
Ugyanolyan összegű megbízás esetén a korábban beérkezőt részesítjük előnyben. Amennyiben az árverés során azonos összegű ajánlat érkezik a teremből, mint a vételi megbízáson megadott maximális összeg, a vételi megbízás élvez elsőbbséget.  
A Mosoly Aukció jótékonysági árverésén a műalkotásokra vonatkozó vételi megbízások és vásárlások esetén nem kerül felszámolásra a Virág Judit Galéria aukcióin megszokott 20%-os jutalék összege, kérjük hagyja figyelmen kívül ezt a kiírást. 
Online rendszeren keresztül leadott vételi megbízást legkésőbb 24 órával az aukció kezdetét megelőzően tudunk fogadni. Online leadott vételi megbízását az aukció időpontját megelőzően 24 órával vonhatja vissza.